Eenvoudig incidenten melden en opvolgen met BUDDYBOARD

Elk jaar krijgt een aanzienlijk deel werknemers te maken met agressie of andere ingrijpende incidenten op het werk. Deze incidenten kunnen hun sporen nalaten. Ondersteun je medewerkers na zulke incidenten. BuddyBoard helpt je organisatie om deze ondersteuning mee vorm te geven.

Eenvoudig incidenten melden

Met Buddyboard melden medewerkers agressie-incidenten op een eenvoudige manier.
Ze geven aan welke impact het incident op hen had en welke collega ze graag als buddy willen.

Nazorg stroomlijnen

Elke melding genereert automatisch mails naar verschillende betrokkenen. Wie dat zijn hangt af van de impact die het incident had op de melder.
De mails bevatten een standaard oproep tot actie aangepast aan de rol van de ontvanger in Buddyboard.

Incidenten opvolgen

Met een overzicht volgen teamverantwoordelijken incidenten in hun teams op om ze verder af te handelen. Ze grijpen gemelde incidenten aan om er uit te leren en incidenten te voorkomen.
De helikopterfiguur heeft een organisatiebreed zicht op de meldingen. Dit laat hem toe om op dat niveaulessen te trekken.

 

Wat moet ik doen om met Buddyboard te starten?

Voor organisaties behorend tot PC’s 319.01 en 331 is Buddyboard gratis. Surf naar www.buddyboard.be en maak er je account aan of mail je interesse door naar buddy@buddyboard.be

 

 

Buddyboard is een product van de samenwerking tussen Icoba, Idewe  en UCLL en kreeg financiële  steun van de Vlaamse overheid.