Maatregelen Corona

De actualiteit en de recente regeringsmaatregelen met betrekking tot het Corona-virus hebben ook gevolgen voor de activiteiten die ICOBA organiseert.

Update

Vormingen in open aanbod afgelast tot 8 juni 2020. Een aantal vormingen in het najaar organiseren we online. Raadpleeg hier het overzicht.

Aanvragen in company 2020 mogelijk tot eind 2021

Deze maatregelen treffen we

1. We annuleren al onze vormingen, externe begeleidingen en evenementen tot 8 juni 2020. We brengen alle betrokken deelnemers en hun werkgevers daarvan op de hoogte.

2. Plande je een vorming in company? We adviseren opleider en organisatie om ook die te annuleren en te bekijken of een nieuwe datum mogelijk is. We verschuiven de uiterste datum waarop de vorming moet plaatsvinden naar 31 december 2021. Dit geldt ook voor alle andere in company vormingen die je nog in 2020 aanvraagt.

Als de opleider zelf een volwaardig online alternatief kan aanbieden is dat ook mogelijk op voorwaarde dat

  • de organisatie ermee akkoord is
  • minstens 6 deelnemers kunnen deelnemen

3. De medewerkers van ICOBA zijn aan het werk van thuis uit. Per mail en per telefoon blijven we bereikbaar voor alle vragen.

4. Vergaderingen met externen stellen we uit of doen we via de digitale weg.

Als maatregelen wijzigen of nieuwe informatie zich aandient, communiceren we dat. Hou onze website en nieuwsbrief in de gaten.

Heb je nog vragen, contacteer ons:

02 229 20 25 - annick.tahon@vivosocialprofit.org